Site-ul Project Fixup a lansat aplicatia PokeDates, care poate aranja intalniri intre doi "antrenori" de Pokemoni, care se vor intalni astfel la un PokeStop sau la un Gym, scrie publicatia New York Daily News.

Doritorii care apeleaza la acest serviciu matrimonial trebuie sa completeze un chestionar, pe baza caruia aplicatia le va gasi partenerul potrivit.

Prima intalnire aranjata astfel prin PokeDates este gratuita, insa pentru urmatoarele utilizatorul va trebui sa plateasca 20 de dolari.

Sarah Press, CEO Project Fixup, spune ca acest site ofera utilizatorilor sansa de a se intalni pentru a face lucruri amuzante impreuna, in functie de pasiunile lor. Astfel, lansarea Pokemon Go a fost ocazia perfecta pentru a gandi un nou serviciu, destinat exclusiv fanilor jocului, care sunt din ce in ce mai numerosi.

Dupa completarea chestionarului, specialistii Project Fixup vor analiza profilul fiecarui utilizator, pentru a gasi perechea potrivita. Apoi utilizatorul va primi un email de confirmare, in care va fi anuntat cand si unde va avea loc vanatoarea de Pokemoni la care isi va cunoaste perechea.