BBC a anuntat ca va creat un show TV ce se baza pe jocul video Grand Theft Auto - alaturi de un documentar despre Bletchley Park, BBC planuieste sa lanseze o drama inspirata din jocul pe care gamerii au platit miliarde de euro pentru fiecare versiune.

Miscarea BBC este una logica avand in vedere ca ultimul joc, Grand Theft Auto, a strans aproape 500 de milioane de lire in vanzari in primele 24 de ore de la lansare!

Deocamdata nu este cunoscut niciun detaliu despre show-ul TV pregatit de BBC, cu exceptia faptului ca va fi difuzat de BBC Two. Inca nu a fost dezvaluit despre ce va fi show-ul sau cand va fi lansat. Programul vine ca parte a unei noi initiative a celor de la BBC, numita "Make it Digital".

Decizia cu siguranta va fi insa una controversata - Grand Theft Auto este cunoscut pentru violenta sa excesiva iar cei de la Rockstar au incercat sa-l faca si mai controversat. Versiunea Xbox One si PlayStation 4 lansata in luna noiembrie permite gamerilor sa joace din punctul de vedere al personajelor si au existat multe plangeri dupa ce s-a realizat ca un gamer poate sa faca sex in joc!