Urmatorul titlu din seria Call of Duty: Black Ops III va fi lansat pe 6 noiembrie, pe PC, Playstation 4, Xbox One, PS3 si Xbox 360 si va schimba cu totul modul in care joci un FPS.

Jocul va avea o setare de dificultate numita “Realistic”, in care e suficient sa fii lovit o singura data pentru a muri. “In modul realistic vei avea 1% viata, asa ca e suficient sa fii impuscat o sigura data si la revedere. A fost descoperita de cei de la Exophase, dupa aparitia listei de trofee.  "Va schimba radical modul in care gamerii vor aborda jocul”, spune producatorul Jason Blundell.

Cei de la Treyarch spun ca astfel,  in modurile cooperative, jucatorii vor depinde mult de mai mult de colegii de echipa si va trebui sa isi coordoneze eforturile pentru a putea  duce misiunea la bun sfarsit. “Va fi nevoie de multa rabdare si va trebui sa supravietuiti ca grup. Veti ajunge sa respectati un anumit nivel sau altul, pentru ca, odata ce se va deschide focul, toata lumea va trebui sa se ascunda sau sa se arunce la pamant. Exact ca in viata reala”, mai spune Blundell.

Producatorul jocului nu a renuntat la nivelurile clasice de dificultate, Recruit, Regular, Hardened si Veteran si, in plus, a modificat radical AI-ul inamicilor generati de joc. Acestia vorfi capabili sa ia decizii independente, ceea de duce la un numar mult mai mare de tipuri de comportament al AI-ului decat pana acum. Jocul va fi lansat pe 6 noiembrie si nu va avea un mod de campanie single-player, ci doar multiplayer si modul zombie.