FIFA 18, care va fi lansat pe 29 septembrie, va avea duce cateva imbunatatiri pentru cei care aleg modul cariera.

Astfel, de acum vei putea vedea direct negocierile pentru transfer, la care partipa agentul si jucatorul. Totul este foarte realist conceput si sunt trecute in contract inclusiv clauzele si sumele de transfer.

Vloggerul cunoscut sub numele de Mgh pe Youtube a obtinut aprobarea de a testa noul joc si a incercat ceva incredibil: a cerut transferul la echipa Manchester United pentru doi jucatori de renume, Cristiano Ronaldo si Lionel Messi, in aceeasi vara.

El a oferit initial 85 de milioane de lire pentru Messi, dar cei de la Barcelona au cerut 96 de milioane pentru transfer. In final, jucatorul a reusit sa negocieze si sa scada pretul la 92 milioane.

In acest fel a semnat un contract pe 3 ani pentru Messi, care urma sa primeasca un venit de 420.000 de lire pe saptamana, mai putin decat primeste fotbalistul in realitate.

Apoi, gamerul a cerut transferul lui Rolando si nu a putut oferi mai mult de 40 de milioane de lire. Zidane s-a declarat ofensat de aceasta oferta si a plecat de la discutie. El a cerut 159 de milioane pentru transferul llui Ronaldo.

In cele din urma, gamerul este nevoit sa accepte oferta si Rolando a fost transferat pentru 3 ani. Iata clipul postat pe YouTube de gamerul Mgh.