Fanii seriei Grand Theft Auto care asteptat ca jocul sa apara si pe PC pot fi fericiti! Desi cei de la Rockstar nu au confirmat inca oficial, GTA V va fi lansat pe PC in prima parte a lui 2014! Nu este prima data cand GTA este anuntat oficial pentru PC dupa lansarea pe consola - acelasi lucru s-a intamplat cu GTA: San Andreas in 2004. De asemenea, intre lansarea GTA IV pe consola si pe PC, a existat o diferenta de 8 luni.

GTA V a batut 6 recorduri mondiale, inclusiv cel pentru produsul de entertainment cu cele mai mari vanzari in primele 24 de ore de la lansare si pentru cel mai rapid produs care atinge 1 miliard de dolari. Jocul s-a vandut in 11 milioane de exemplare in prima zi de la lansare. Productia celor de la Rockstar a atins vanzari 1 miliard de dolari dupa 3 zile, iar Cartea Recordurilor a consemnat aceste lucruri, scrie Guardian.

Jocul mai detine inca 4 recorduri: cel mai bine vandut joc video din istorie in 24 de ore, jocul de aventura cu cele mai mari vanzari in primele 24 de ore, jocul video care atinge cel mai repede pragul de 1 miliard de dolari la vanzari, si jocul video cu cea mai mare valoare bruta generata in 24 de ore.