Au trecut aproape 5 ani de la precedentul joc din serie, fanii jocului asteptand de mult timp primele informatii despre Fallout 4. Iata ca acestea au venit, cei de la Bethesda Softworks lansand primul trailer! Lansarea trailerului a dus la un numar imens de vizualizari pe YouTube in mai putin de o zi, iar #Fallout4 s-a aflat in top 5 trenduri pe Twitter!

Sa trecem insa la imagini - trailerul este plin de referinte ce vor fi sesizate de catre fanii seriei si un caine ce exploreaza o casa intr-o perioada post-apocaliptica. Pana la urma, despre asta este vorba in seria Fallout - explorarea ramasitelor unei lumi lovite de razboiul thermo-nuclear.

Daca in Fallout 3 actiunea a avut loc in Washington, in noul joc aceasta se va desfasura in Boston. La momentul scrierii articolului, primul trailer pentru Fallout 4 avea 6.5 milioane de vizualizari in 20 de ore!

Nu sunt cunoscute foarte multe detalii despre cand va fi lansat jocul sau modurile ce vor fi disponibile, cei de la Bethesda pastrand detaliile pentru E3 de la Los Angeles ce va avea loc in 2 saptamani. Un lucru cunoscut este ca jocul va fi disponibil pe PC, PlayStation 4 si Xbox One.