David Villa este imaginea celui mai tare simulator de fotbal pentru telefonul mobil si tableta, Real Football 2012! Jocul este disponibil gratuit pentru iPhone si iPad, dar poate fi jucat de curand si pe telefoanele sau tabletele care folosesc sistemul de operare Android. Poti intra in pielea a mii de jucatori de la cele mai tari echipe ale lumii si poti concura impotriva amicilor tai, prin Bluetooth.

 

DA CLICK AICI SI INTRA IN CONCURS!  Castiga un tricou cu autograful lui David Villa!

 

Cu Real Football 2012 iti desenezi singur echipamentul si poti sa il arati prietenilor din comunitate. Fotbalistii si stadioanele sunt facute cat se poate de realist, iar atunci cand vrei incepi aventura exista mai multe moduri de joc dintre care poti alege: Manager, Exhibition, League, Training sau International Cup, ca sa poti ajunge la performanta de a da goluri pentru David Villa.

Real Football 2012 nu este un simplu simulator de fotbal. Ii permite utilizatorului sa fie informat constant despre rezultatele din cupe prin RSS feed-ul oficial integrat in meniul jocului.  De asemenea, jucatorii pot sa dezbata cele mai tari faze din meciuri pe forum si sa isi incarce imagini cu fotbalistii favoriti in galeria de imagini. In timp ce asteapta ca jocul sa se incarce, jucatorul se bucura de citate ale fotbalistilor celebri pe care le poate impartasi prietenilor. In plus, jucatorii isi pot transmite prin SMS rezultatele primite live.

Pasionatii de jocuri pot gasi mai multe noutati pe https://www.facebook.com/gameloft