Am jucat cu totii macar un titlu din seria GTA. Dar nu si parintii sau bunicii nostri. Americanii de la React Channel s-au gandit sa puna cativa pensionari sa joace GTA 5. I-au dotat pe batrani cu casti, Playstation si un monitor ca sa vada bine, apoi le-au explicat cum sta treaba cu controalele si au apasat “start”

Pensionarilor le-a luat ceva pana sa se prinda cum sta treaba in universul Grand Theft Auto. Le-a placut imediat, chiar daca la inceputul jocului respectau toate regulile, exact ca in lumea reala. “De ce ai oprit? Aveam stop! Era rosu la semafor” sau “O sa raman fara asigurare daca am busit masina?” sunt doar cateva dintre reactiile fenomenale ale gamerilor trecuti de prima tinerete.

Din fericire, le-a luat foarte putin pana sa se prinda ca intr-un joc poti face cam tot ce vrei tu, fara sa te afecteze si in viata reala. Asa ca cei opt  batrani s-au pus pe treaba. Mai exact, pe furat masini, lovit femei si lupte cu politia. “Am lovit pentru prima data in viata mea o femeie! Si m-am distrat”, a spus unul dintre ei. Altul s-a lasat cu totul prins de actiune: “N-o sa ma prindeti viu”, le spunea politistilor virtuali.

Gamerii batrani au tras si cateva concluzii dupa ce s-au jucat o jumatate de ora GTA 5. Chiar daca unii s-au distrat, majoritatea n-ar vrea sa isi vada nepotii ca se joaca asa ceva si nici nu inteleg cum de autoritatile permit aparitia unor jocuri care favorizeaza infractionalitatea. Pe vremea lor nu se intampla asta, asa e?