Cyberpunk 2077 este unul dintre cele mai așteptate titluri, iar fanii au avut deja parte de o amânare a lansării. Recent, însă, CD Projekt Red a anunțat că modul de joc multiplayer, cel mai așteptat de către gameri, va fi lansat abia în 2021.

Cyberpunk 2077 ar fi trebuit să facă parte din galleria titlurilor foarte interesante care se vor lansa în luna aprilie, alături de Resident Evil 3 și Final Fantasy VII. Totuși, studioul de producție a transmis oficial că va întârzia lansarea cu cinci luni, timp suficient pentru a rafina și a testa îndelung jocul, în așa fel încât acesta să ajungă cât mai aproape de perfecțiune.

„Dată fiind mult așteptata lansare a Cyberpunk 2077 în luna septembrie și a seriei de evenimente pe care o anticipăm după acest moment, chiar și 2021 pare un reper puțin probabil pentru lansarea Cyberpunk multiplayer”, a declarat Michael Nowakowski, directorul departamentului de dezvoltare al studioului.

Din păcate, acesta nu a dat mai multe detalii specifice referitoare la disponibilitatea modului multiplayer, așadar va trebui să așteptăm noutățile ce vor apărea pe parcursul anilor următori.