Pe 19 august se lanseaza Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition pentru PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One si Xbox 360. Versiunea exclusiva pentru console Ultimate Evil Edition cuprinde intreg continutul original al Diablo III, precum si noi caracteristici si update-uri din expansion-ul Reaper of Soul.

Cu sase clase de personaje cu trasaturi ce pot fi personalizate, cinci capitole captivante si nenumarate ore de gameplay, acest pachet all-inclusive este plin de actiune si de aventura. 

Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition, poate fi cumparat din 19 august, la un pret estimativ de 280 RON pentru PS4 sau Xbox One si 240 RON pentru PS3 sau Xbox 360.

Cei care precomanda Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition vor primi si un bonus exclusiv Infernal Pauldrons. Utile inclusiv pentru personaje de nivel 1, aceste piese de armura pentru umeri asigura Health, Life regeneration si Cooldown Reduction. Cheia pentru Infernal Pauldrons va fi disponibila in pachetele Ultimate Evil Edition din ziua lansarii. Ele nu pot fi transferate pe alte platforme.