Cei de la Codemasters ii tin pe jar pe gamerii inraiti. Mai ales pe cei pasionati de cursele auto. Publisherul a lansat cel mai nou teaser pentru simulatorul care promite sa creeze cea mai realista experienta a campionatului de Formula 1 de pana acum.

Imaginile arata senzational si asta se datoreaza tehnologiei EGO, dezvoltata impreuna cu cei de la Sony Computer Entertainment. Jucatorii vor vedea acum mai bine efectele fizice si cum se strica monoposturile in momentul unui accident. Codemasters nu a lasat niciun detaliu la voia intamplarii. Pe langa grafica masinilor sau a circuitului, engine-ul folosit si in francizele GRID sau DiRT e capabil sa simuleze mult mai bine comportamentul si feedback-ul pneurilor monopostului, fenomenele meteo si randarea luminii.

Pe langa detaliile tehnice, noul joc F1 2015 va veni cu mai multe moduri care sa-i multumeasca pe fanii Formulei 1, dupa ce F1 2014 a fost criticat in numeroase randuri. Astfel, acesta va putea fi jucat atat de incepatori, cat si de gamerii profesionisti, care se vor putea bucura de intro-uri noi pe grila de start si prezentari de genul celor de la TV.

Printre noutatile aduse de joc se numara si alianta Honda-McLaren, revenirea lui Alonso la acestia din urma, mutarea lui Vettel la Ferrari si prezenta noului circuit din Mexico City, revenit in calendarul competitional dupa o pauza de 25 de ani. F1 2015 va fi disponibil in Europa incepand cu 10 iulie 2015, pe PC, Xbox One si PS4.