Un nou update major pentru Pokemon Go a fost lansat weekendul trecut iar utilizatorii nu sunt deloc fericiti de acesta. Desi aduce multe imbunatatiri, inclusiv customizarea avatarului, o schimbare aparuta este renuntarea la optiunea pentru conservarea bateriei.

Functia battery saver din Pokemon Go oprea ecranul telefonului daca acesta era lasat deoparte. Era folositoare atunci cand mergeai dar nu voiai sa te uiti la ecran pentru a vedea cand apare un pokemon in apropiere. Il tineai in mana si telefonul vibra cand acest lucru se intampla.

Pokemon Go este un joc care epuizeaza destul de rapid bateria telefonului folosind camera si GPS-ul. In locurile aglomerate unde se afla multi jucatori de Pokemon Go se poate observa cum multi dintre acestia cara dupa ei baterii externe.

O alta problema pe care au avut-o multi utilizatori de pe iPhone dupa ultimul update a fost ca s-au trezit ca progresul lor a fost resetat si sunt din nou la nivelul 1! Pe pagina oficiala de Facebook a jocului au fost pusi pasii necesari pentru a rezolva problema.