Aparut in urma cu o saptamana in Google Play, jocul Akinator the Genie te va uimi. Promite sa iti citeasca gandurile - tot ce trebuie sa faci este sa te gandesti la o persoana faimoasa, fie reala sau fictiva, iar Akinator iti va dezvalui persoana la care te-ai gandit dupa ce raspunzi la cateva intrebari!

Avand o baza de date enorma, Akinator este un joc cu adevarat impresionant. L-am testat si a reusit sa ghiceasca in 90% din cazuri, indiferent daca ne-am gandit la Baloo, Tom Sawyer, Darth Vader, Inna, Leo Messi, Immanuel Kant, Sir Sean Connery sau Katniss Everdeen, personajul principal din seria Hunger Games! Mai mult, a ghicit (dupa 2 incercari si 70 de intrebari) cand ne-am gandit la Red John, criminalul din serialul The Mentalist!

Practic, jocul a gresit doar atunci cand au fost intrebari la care nu stiam raspunsul si am selectat de prea multe ori varianta 'I don't know'. S-a intamplat atunci cand m-am gandit la Jeff Probst, gazda reality show-ului Survivor, si la actorul american Casper van Dien.

Un dezavantaj al jocului este ca dupa cateva jocuri, daca te gandesti la o varianta dificila, Akinator iti va cere sa iti folosesti punctele castigate sau sa platesti pentru a debloca toate personajele.