Hearthstone, jocul freemium de la Blizzard e atat de popular incat a trecut de 20 de milioane de jucatori in toata lumea. Exista si un grup de elita, de aproape 100.000 de gameri care au atins rank-ul de jucator lengendar. Pentru toti ceilalti jucatori, jocul e insa doar unul de relaxare, din moment ce aproape 90% dintre ei nici macar nu se chinuie sa treaca de nivelul 5.

Blizzard nu s-a descurajat si va lansa saptamana viitoare un nou addon. Blackrock Mountain va fi disponibil pe 2 aprilie pe serverele din SUA si cu o zi mai tarziu si la noi. Aventura single-player poate fi pre-cumparata pe PC, iPad, Android sau Mac.

 Blackrock Mountain are o structura similara cu addon-ul anterior, Curse of Naxxramas. Jucatorii primesc carti noi de fiecare data cand inving un boss. In total, sunt disponbile 31 de carti noi, intre care si cate doua carti specifice fiecareia dintre cele noua clase. Cei de la Blizzard au dezvaluit in urma cu o zi si cum arata 17 din noile carti. Toate sugereaza ca aventura se va axa pe dragoni.