Peste 4,6 milioane de fani au participat in cadrul testului beta pentru Destiny, care a inclus o parte din activitatile ce vor fi disponibile in Destiny, fiind prima data disponibil pe PlayStation 4 si PlayStation 3 din data de 17 iulie. Destiny Beta s-a incheiat pe data de 27 iulie.

„Acesta este cel mai mare test beta de pe actuala generatie de console la mare distanta de altele, precum si cel mai mare test beta pe console pentru o franciza noua”, a afirmat Eric Hirshberg, CEO al companiei Activision Publishing. „Un astfel de test, la o asemenea scara, este o realizare incredibila pentru noi si suntem incantati de reactiile fenomenale din partea comunitatii. Cu toate acestea, testul beta a fost doar o mica parte din ceea ce urmeaza. Deja numaram zilele pana la lansarea din 9 septembrie.”

In Destiny, actiunea este plasata intr-un viitor indepartat, iar jucatorii isi vor asuma rolul de Gardieni ai ultimului oras de pe Pamant şi vor traversa sistemul nostru solar, de la dunele rosii ale planetei Marte, pana la jungla luxurianta de pe Venus. Cu o serie de abilitati incredibile la dispozitia lor, gamerii vor lupta impotriva inamicilor civilizatiei umane si vor recastiga ceea ce a fost pierdut in momentul prabusirii perioadei de glorie a umanitatii.

Destiny va fi disponibil pe 9 septembrie in Romania, pentru PlayStation®4, PlayStation®3, Xbox One wi Xbox 360.