Nick Johnson, un barbat de 28 de ani din New York, intra in istorie ca fiind primul om care prinde toti pokemonii din jocul Pokemon Go. El s-a plimbat in toata lumea in tentativa sa iar ultimul dintre pokemonii prinsi, un rar Kangashkan care aparent este disponibil doar in Australia si Noua Zeelanda, a fost gasit de Johnson - el si-a incheiat astfel colectia de 145 de pokemoni!

Johnson a gasit acest pokemon rar la parcul Hyde din Sydney datorita unor informatii de la jucatorii locali. "Mi-au spus mai multi jucatori locali ca a fost frecvent vazut in acea zona" le-a spus el celor de la Mashable. A stat 5 ore in acea zona fara succes pana cand i-a spus cineva ca a descoperit unul. S-a suit repede in taxi pentru ca sa-l gaseasca inainte sa dispara. Si a reusit!

 

Calatoria lui Johnson pentru a prinde toti pokemonii l-a purtat peste tot in Statele Unite, acolo unde a prins toti cei 142 de pokemoni disponibili in 2 saptamani, petrecand 50 de ore pe saptamana pentru aceasta realizare! Dupa ce a facut public acest lucru si faptul ca a parcurs 152km pe jos, a fost sponsorizat de 2 companii si a calatorit la Paris, Hong Kong, Tokyo si Sydney pentru a prinde acei pokemoni care nu sunt disponibili in America. In Paris l-a prins pe Mr Mime, un personaj care se pare este disponibil doar in Europa, iar in Hong Kong l-a prins pe Farfetch, un personaj disponibil doar in Asia. Iar captura din Sydney i-a intregit colectia. Johnson spune ca mai sunt alti 5 pokemoni de gasit, insa acestia inca nu au fost lansati de catre Niantic.