Martin Odegaard, atacantul norvegian care a atras atentia pe vremea cand echipa lui de atunci o intalnea pe Steaua, Stromsgodset, a jucat primul meci ca titular in echipa mare a Realului in Cupa Spaniei, intr-un meci castigat cu 6-1 contra lui Cultural Leonesa.

Trecusera 679 de zile de cand Odegaard a semnat cu Real Madrid! Tanarul Odegaard debutase ca rezerva in partida cu Getafe din sezonul 2014/2015, pe vremea cand antrenor era Carlo Ancelotti.

In ciuda faptului ca este considerat unul dintre cei mai talentati tineri jucatori din lume, Odegaard nu reprezinta o varianta pentru fanii Realului in jocul FIFA 17. Rating-ul sau total nu este unul dezamagitor avand in vedere varsta sa, 70, avand si rating-uri excelente pentru dribling, 79, pentru pace, 69, si pentru pase, 64. Insa cei de la EA Sports i-au acordat un rating de doar 35 la stamina, ceea ce inseamna ca jucator 'oboseste' foarte rapid in joc! Dezamagirea fanilor a fost atat de mare incat mai multi le-au cerut celor de la EA Sports sa modifice ratingul jucatorului.