Razer Forge a vazut lumina zilei la targul de tehnologie CES 2015, desfasurat in Las Vegas. Noul gadget, care costa doar o fractiune din pretul consolelor Playstation 4 sau Xbox One, ruleaza Android TV si vine la doar 100 de dolari. 

Pe langa faptul ca arata fisiere foto si video si ca ruleaza jocuri din Google Play, micro-consola te introduce in lumea Forge TV, care seamana cu Apple TV, scrie zdnet.

Razer Forge are dimensiuni mai mici, nu doar pret mai mic. Ea iti permite sa folosesti pana la 4 controllere Serval pentru jocuri multiplayer. Noul gadget iti permite sa faci streaming pentru a juca pe televizor jocurile.

Specificatiile sunt totusi departe de cele ale consolelor renumite. Vorbim in cazul ei de un Snapdragon 805 cu procesor quad-core si Adreno 420, 2 GB de RAM si 16 GB de spatiu. S-ar parea ca nu exista slot pentru card microSD. Alte optiuni includ USB 3.0 si WiFi 802.11a/c.

Forge TV porneste de la 99 de dolari, insa acest pret include doar consola. Impreuna cu un controller Serval, pretul este 150 de dolari.