Dupa Battlefield 3, soseste astazi un review la Call of Duty Modern Warfare.

Actiunea jocului este extrem de antrenanta. Cand esti in mijlocul New York-ului incercand sa gasesti bursa de pe Wall Street si in secunda doi esti la manuirea armelor unui avion “Predator”(cum este denumit in joc) si trebuie sa iti aperi colegii de la sol, sau sa distrugi anumite tinte. De asemenea, in timpul misiunilor nu esti aceeasi persoana, intr-una din misiuni poti sa fii soldat american si in urmatoarea sa faci parte din garda privata a presedintelui Rusiei.

Grafica este medie, cred ca spun asta din cauza faptului ca BattleField 3, care abia a fost lansat, este o capodopera si am sperat ca si COD MW3 sa exceleze la acest capitol, dar se pare ca m-am inselat. In schimb, povestea jocului si modul superb in care sunt facute “cutscene”-urile sunt de apreciat.

Bug-uri: Un bug extrem de enervant este faptul ca uneori jocul ramane blocat, nu ma refer la faptul ca se blocheaza consola ci la faptul ca un anumit “event” nu se mai intampla in actiunea jocului.

De exemplu, jucam o misiune si trebuia sa astept pentru un elicopter sa vina sa ma salveze si elicopterul nu mai venea desi “in game speech”-ul zicea ceva de 30 de secunde. Eu cred ca m-am tot invartit pe-acolo vreo 10 minute si a fost nevoie sa ies din joc si sa joc din nou misiunea respectiva ca sa trec mai departe.

Pentru cei cu XBOX-urile modate:

Pentru a putea fi jucat are nevoie de update la iXtreme LT Plus 2.0 . Imaginea de DVD este XGD3 si face probleme la unele DVD Writere. Eu am reusit sa o scriu cu un ASUS DRW 24B3LT folosing imgBurn. 

 

Citeste si:

VIDEO Grafica senzationala in noul trailer de la Grand Theft Auto V

Bolizii din Need For Speed The Run au fost dezvaluiti

FIFA 12 soseste! Descarca aici versiunea demo

VIDEO Need for Speed The Run! poate fi testat gratuit. Vezi ultimul TRAILER

VIDEO Impuscaturi mai ceva ca-n filme! Avem trailerul noului Counter-Strike