Felul in care arata jocul aduce aminte de scenariul filmului "Mad Max" in care viata unui om valoareaza mai putin decat o conserva cu mancare pentru pisici. Jocul este facut de "Id Software", creatorii celebrei serii Quake. Grafica este superba, si optimizarile sunt facute excelent. Nu a dat nici un fail pana acum si nu are erori grosolane, la modul ca nu mi-a trecut arma prin perete si nici nu am vazut mainile si picioarele inamicilor prin pereti. Se mai intampla din cand in cand, atunci cand omori cate un inamic sa se zbata de parca e conectat la 220V. 


Gameplay-ul este ok si in modul pedestrian si atunci cand conduci un anumit vehicul. Modul de schimbare a armelor se face clasic 1, 2, 3, 4 etc. Nu exista alternate weapon, dar exista alternate ammo. Armele se pot cumpara sau castiga, dupa rezolvarea anumitor questuri, dar nu pot fi luate de la inamicii morti. 

Downside 1: Daca ai uitat sa salvezi si mori, vei reveni de unde ai salvat ultima data sau de la un moment pe care el il considera in mod dubios checkpoint.


Downside 2: Filmuletele ingame nu au skip, deci trebuie sa le urmaresti de fiecare data chiar daca le-ai mai vazut de 1000 de ori.

System Requirements 
Procesor:
Intel CPU - Core 2 Quad Q6400 2.13GHz
AMD CPU   - Opteron Quad core 1354

Placa video:
Nvidia GFX Card - GeForce GT 440
ATI GFX Card - Radeon HD 5550 1024MB

RAM (Memory) - 4GB
Hard disk space - 12 GB
Direct X - 9 

Jocul a fost testat pe:
Intel Core i7-2600 3.40GHz
NVIDIA Geforce GTX 560Ti
RAM (Memory) - 8GB

Rezolutia folosita in joc 1920x1080.