Evenimentul va avea loc la Sala Polivalenta, din Bucuresti, in perioada 1-3 noiembrie, unde sunt asteptati sa soseasca 300 de jucatori din peste 50 de tari, potrivit site-ului oficial al Ligii Gamerilor Profesionisti.

Spectatorii au sansa sa ii urmareasca pe cei mai buni gameri din lume la League of Legends, Starcraft II, Tekken Tag Tournament 2 si Alliance of Valiant Arms. In plus, in cadrul competitiei se vor desfasura mini turnee, precum Cupa Liceelor la League of Legends sau Cupa Liceelor/Facultatilor la Dota 2, la care se pot inscrie liceeni si studenti din Bucuresti.

Pe langa competitia masculina de League of Legends, unde premiile depasesc 27.000 de dolari si Alliance of Variant Arms (A.V.A.), unde exista premii de 18.000 de dolari, pasionatii de jocuri electronice vor putea admira si competitia feminina la titlurile StarCraft 2 si Tekken Tag Tournament.

Totodata, cei prezenti in sala vor putea participa la diverse tombole si concursuri. Premiile pentru fani depasesc 10.000 de euro. Campionatul Mondial de Sport Electronic este organizat de Federatia Internationala de Sport Electronic (International eSport Federation)..

Biletele pentru eveniment s-au pus deja in vanzare. Pretul unui abonament, valabil pentru cele trei zile ale competitiei, este de 25 lei.

Multumim, Razvan Stanciu!