Un utilizator Pastebin cu un istoric credibil al dezvăluirilor despre jocurile GTA a publicat pentru o scurtă vreme mai multe informații despre viitorul GTA6, pentru ca mai târziu să le șteargă.

Potrivit Newsweek.com, care citează din dezvăluiri, viitorul GTA 6 va fi disponibil doar pe Xbox 2 și pe viitorul PS5. PS4, consola actuală a lui Sony, nu este compatibilă cu cerințele pe care jocul Rockstar le va cere.

O altă dezvăluire spectaculoasă este legată de hărțile din noul joc. Sursa citată susține că jocul va avea mai multe orașe între care jucătorii pot călătorii, urmând să revedem Liberty City, Vice City și San Andreas.

Scenariul actual al jocului pornește de la un personaj local care încearcă să devină liderul unei grupări de trafic de droguri, iar acțiunea îl va purta în toate zonele vechi ale fostelor jocuri. 

Pentru că Rockstar știe să se inspire din exemplele sale de succes, interacțiunea cu celelalte personaje din joc va fi mult mai realistă decât până acum, împrumutând doar funcțiile de la celebrul Red Dead Redemption 2.