Spotify, cel mai important serviciu de streaming muzical din lume, lansat recent în Romania, este disponibil acum si pe PlayStation 4, prin aplicatia PlayStation Music.

Spotify poate fi accesat gratuit si reda orice melodie, album sau playlist la cerere, chiar si in timpul sesiunilor de gaming, iar pentru un continut fara reclame, la o calitate audio inalta – de pana la 320 kbit/s., utilizatorii pot opta pentru varianta Premium, pe baza unui abonament lunar in valoare de 4,99 euro.

Astfel, aplicatia le ofera acestora posibilitatea de a accesa muzica preferata dintr-o baza de date cu peste 35 de milioane de melodii.

Utilizatorii au posibilitatea de a-si crea propriul playlist sau pot accesa muzica deja selectionata pentru jocuri precum Gran Turismo Sport, Shadow of the Colossus, FIFA 18 si multe altele.

Pentru a oferi o experienta imersiva completa, muzica redata prin Spotify pe consola PlayStation 4 poate fi controlata in timp real prin intermediul oricarui dispozitiv mobil, smartphone sau tableta, pe care exista deja aplicatia.

Alternativ, accesul la playlist-uri se poate realiza prin apasarea butonului PlayStation de pe controller, în timpul rularii jocurilor preferate.