Toti fanii seriei Call of Duty asteptau ca ultimul titlu, Advanced Warfare, sa fie lansat si cu modul zombie. Dezamagirea a fost mare pe data de 4 noiembrie, dar acestia nu si-au pierdut speranta ca se vor putea bate din nou cu mortii vii intr-un viitor update.

Cei de la Sledgehammer Games si Activision le-au facut fanilor un cadou de sarbatori. Un nou trailer a fost lansat official astazi. Acesta confirma noul Zombie Mode si da cateva detalii interesante. Noii inamici se vor numi Exo Zombies si vor beneficia de armuri avansate.

Trailerul prezinta povestea unui soldat care semnalizeaza colegilor sai pentru a-l extrage din zona de lupta inainte de a fi coplesit de hoarda de zombie. Gideon, pe care jucatorii il stiu deja, se asigura ca soldatul respectiv nu a fost muscat, dar are apoi parte de o surpriza neplacuta.

Trailerul se termina cu mai multe mesaje. Zombie mode va fi disponibil ca DLC, mai intai pe Xbox Live. Cei care vor face precomanda pan ape 12 decembrie vor primi si acces timpuriu la una din armele noi disponibile in DLC.