The Elder Scrolls Online s-a lansat si le promite fanilor o aventura de proportii epice pe continentum Tamriel. Jocul se anunta unul de succes, dat fiind faptul ca 5 milioane de persoane s-au inregistrat pentru testul beta.

Gamerii isi pot alege propriul stil de joc pe masura ce exploreaza aceasta lume vasta, plina de questuri eroice, atat singuri, cu un grup de prieteni sau chiar impreuna cu sute de alti jucatori in cadrul unor batalii grandioase pentru salvarea Imperiului.

The Elder Scrolls Online a primit distinctia Best Role Playing Game la E3 2013. Titlul anterior al popularei serii, The Elder Scrolls V: Skyrim a fost lansat in 2011, si a obtinut mai multe premii “Game of the Year”. El se lauda cu vanzarilor de peste 20 de milioane de copii la nivel mondial.

The Elder Scrolls Online pentru PC este oferit in Romania pentru o perioada limitata de timp impreuna cu bonusul Explorer’s Pack care va da posibilitatea sa jucati cu oricare dintre cele noua rase in orice Alianta, sa gasiti comorile din joc mult mai usor datorita hartilor disponibile la care veti avea acces si sa va bucurati de compania unui mic prieten virtual.

In plus fata de lansarea versiunii pentru PC de azi, The Elder Scrolls Online este in dezvoltare si pentru PlayStation 4 si Xbox One.