Anul acesta microbiștii așteaptă noul FIFA 20, iar TechRadar a făcut câteva mici dezvăluiri despre detaliile noului joc și perioada în care ar trebui să ne așteptăm să îl vedem pe piață.

Până în acest moment, nu există un trailer oficial pentru FIFA 20, însă avem certitudinea că EA lucrează la dezvoltarea acestuia.

Ca în fiecare an, FIFA ar trebui să fie lansat pe piață undeva în luna septembrie, urmând să fie unul dintre cele mai vânate jocuri din perioadele de reduceri generale din fiecare final de an.

Așa cum este și de așteptat, FIFA 20 va fi disponibil pe consolele PlayStation și Xbox, dar și pe PC, însă ne așteptăm să îl vedem la pachet și cu PS5 și Xbox Two, două noutăți așteptate de gameri.

Odată cu noul joc, comunitatea player-ilor de FIFA ar vrea să vadă o continuare pentru The Journey, dar și începutul unei campanii noi, însă și o opțiune pentru vreme dinamică, ceva ce există pe PES, adică schimbarea radicală a condițiilor atmosferice chiar în timpul unei partide.

De asemenea, fanii mai așteaptă și un sistem îmbunătățit al modului de joc Manager, acolo unde ar vrea o concurență mai mare cu jocurile de profil, adică un control mult mai vast al clubului, de la dezvoltarea stadionului, până la cele mai mici detalii financiare.

Nu în ultimul rând, posibilitatea de a-ți face propria echipă de fotbal este una dintre marile dorințe ale fanilor.