Jocul Call of Duty: Infinite Warfare a inregistrat un record nedorit - a primit 1.5 milioane de dislike-uri pe YouTube in doar 8 zile de la lansare! Motivul? Jocul se indeparteaza de stilul care l-a consacrat, actiunea avand loc intr-un viitor sci-fi.

In total, peste 15 milioane de oameni au vazut clipul insa numarul persoanelor care au reactionat negativ este de 10 ori mai mare decat al celor care l-au apreciat.

BBC scrie ca cele 1.5 milioane de dislike-uri il fac cel mai detestat trailer sau clip promotional din istoria site-ului si cel mai prost primit clip cu jocuri. Luand insa per total tot continutul de pe YouTube, trailerul Call of Duty este in continuare in spatele melodiei Baby a lui Justin Bieber, 6.1 milioane disklike-uri, si melodia Friday a lui Rebecca Black, 2 milioane de dislike-uri.

Vestea este una surprinzatoare in conditiile in care Call of Duty este una dintre cele mai de succes serii de jocuri din istorie. Compania din spatele jocului, Activision, a spus ca reactia este cauzata de pasiunea utilizatorilor pentru franciza si ca nu este prima data cand exista o astfel de reactie.

"Adevarul este ca, in ciuda faptului ca suntem abia la inceput, numarul de precomenzi este foarte bun pentru inceput" a spus CEO-ul Eric Hirshberg. "Trebuie luat in calcul si ca numarul de like-uri raportat la numarul de vizualizari totale este cel mai mare de pana acum. Am mai vazut asta inainte. Trailerul pentru Black Ops II, joc in care franciza a mers in viitor pentru prima data, a avut cele mai multe dislike-uri dintre toate trailerele facute pana atunci. Si, apoi, a devenit cel mai de succes joc al nostru. Ceea ce stim sigur este ca daca am repeta lucrurile care au functionat in trecut la infinit si nu ne-am asuma riscuri, nu am avea o franciza. Ziua in care ne vom ingrijora este ziua in care nu vom mai incerca lucruri noi" a mai spus Hirshberg.