Kevin Lee Co, 45 de ani, a cheltuit 1 milion de dolari in interiorul aplicatiei Game of War. Singura mare problema, pe langa dependenta lui de joc, a fost ca banii erau furati! Barbatul din California a pledat vinovat in curtea federala din Sacramento pentru furtul a 4.8 milioane de dolari de la angajatorul sau, Holt California.

Lee Co a admis in fata judecatorilor ca a cheltuit 1 milion de dolari in aplicatia de pe telefon Game of War. Creat de Machine Zone, Game of War este un joc gratuit pe Android si iOS care necesita insa de cheltuieli semnificative pentru deblocarea unor arme si alte upgrade-uri. Jocul care se descrie ca fiind "cel mai mare joc multiplayer de strategie din lume" are venituri zilnice de 1.6 milioane de dolari.

Multi utilizatori cheltuiesc sume importante in joc. In medie, utilizatorii acestui joc au cheltuit 550 de dolari in anul 2015. Anul trecut, un barbat a dezvaluit cu regret ca a cheltuit 9.000 de dolari in joc. Jocul a avut chiar si propria reclama la Super Bowl 2015, in clip aparand modelul Kate Upton.

Lee Co a admis ca a efectuat sute de tranzactii neautorizate si a manipulat facturile companiei pe parcursul a 7 ani. Si-a facut si operatie estetica folosind banii furati si si-a luat abonament la Whitney Oaks Gold Club din Rocklin, California. El risca sa stea multi ani in inchisoare.