Manchester City a adus un tanar de 18 ani extrem de promitator, doar ca acesta nu este fotbalist! Kieran "Kez" Brown din York a devenit primul e-player al clubului! El o va reprezenta pe Man City la turneele de e-sports din postura de gamer FIFA profesionist.

"Este entuziasmant, este ceva nou pentru club si ceva nou pentru mine. Voi transmite live pe Twitch, voi face clipuri pentru canalul de YouTube al lui City si voi juca impotriva fanilor lui City si voi reprezenta clubul la turnee. Abia astept" a spus Brown.

Diego Gigliani, vice-presedintele de media si inovatii la Manchester City, a spus: "Cum e-sports incepe sa progreseze, este normal ca City sa ia parte la actiune si sa se apropie de fani, celor carora le place sa joace FIFA cu Manchester City. Vom fi o prezenta mai importanta la turneele de gaming, vom face mai mult continut pe canalele digitale si vom fi si mai activi cu fanii la meciuri si evenimente ale clubului".

In luna mai, cei de la West Ham au semnat un contract cu un jucator de FIFA, Sean "Dragonn" Allen. Mai multe cluburi din Premier League doresc acum sa recruteze gameri talentati.