Persoanele care triseaza la Pokemon Go se vor alege cu contul banat! Cei de la The Verge scriu ca Niantic tinteste sa-i opreasca pe cei care se bazeaza pe software-uri care pacalesc GPS-ul, dar si alte tehnici pentru pacalirea jocului.

Pokemon Go le ofera avantaje celor care parcurg distante semnificative pentru a prinde pokemoni, insa unii utilizatori folosesc programe software prin care pacalesc jocul sa creada ca se afla in alta locatie decat cea reala. Astfel, se pot juca si de acasa.

Persoanele care au fost deja banate au primit mesajul: "Contul vostru a fost inchis permanent din cauza incalcarii Pokémon GO Terms of Service. Asta include, dar nu este limitat la: falsificarea locatiei, folosirea emulatorilor, a software-urilor modificate sau neoficiale si/sau accesarea jocului intr-un mod neautorizat prin folosirea software-urilor third-party".

"Obiectivul nostru este sa oferim o experienta corecta, amuzanta si legitima pentru toata lumea. Vom continua sa lucram la imbunatatirea gameplay-ului si inclusiv la optimizarea si imbunatatirea sistemului anti-trisat" explica cei de la Niantic.