Electronic Arts va lansa pe 15 noiembrie mult asteptatul Need for Speed The Run. Varianta demo a jocului poate fi deja descarcata gratuit pentru consolele Xbox 360 si PlayStation 3, fiind valabila doar pana la data de 1 noiembrie 2011.

In versiunea trial a jocului sunt disponibile doua niveluri: Desert Hills si Independence Pass. Gamerii au la dispozitie doua supermasini Lamborghini LP550-2 Valentino Balboni si Porsche Carrera S pentru a goni pe autostrazile prafuite din Nevada sau pentru a-si arata talentul in munti pe trecatorile inzapezite din Colorado. 

Toti timpii curselor sunt inregistrati in Autolog, astfel incat fanii NFS sa se poata intrece intre ei. Mai mult, un gamer poate vedea in timp real daca este in spatele sau in fata prietenilor. Toate aceste date pot fi folosite pentru a vedea in ce moment sau in ce loc sunt pierdute pretioasele secunde ce fac diferenta inaintea liniei de finish.

 

DOWNLOAD Trial Need for Speed The Run! pentru Xbox 360 aici!

 

 

Jocul poate fi deja precomandat in Statele Unite, Mexic, Australia, Noua Zeelanda, Japonia si o serie de tari din Europa.

 

Sursa: needforspeed.com

 

Citeste si:

FIFA 12 soseste! Descarca aici versiunea demo

Un laptop rapid, special pentru gameri se pregateste de lansare. Vezi pretul!

Need for Speed SHIFT si Madden NFL 12 pe aceeasi consola PlayStation

Dupa FarmVille, fanii Facebook isi indreapta atentia catre un nou joc!

Jocuri 3D pe telefon! Afla cum vei putea transforma jocurile din format 2D in 3D