Dezvoltat exclusiv pentru PlayStation 3 , UNCHARTED 3: Drake’s Deception ofera un nivel de actiune ce rivalizeaza cu scenele din filmele de aventura. Adrenalina, emotiile si misterulul, plus experienta unica oferita de modul multiplayer te vor lasa cu gura cascata. 

Fanii francizei, dar si cei care acum iau contactul cu jocul vor avea posibilitatea sa se aventureze in noua experienta, in cautarea misteriosului oras “Atlantis of the Sands”. Calatoria il conduce pe Nathan Drake, cautatorul de comori, pe un drum riscant pornind de pe strazile infame ale Londrei, trecand printr-un castel francez in flacari si ajungand pana in inima desertului arab.

Intreaga calatorie ii va pune pe el si pe mentorul sau, Victor Sullivan, unei pleiade de situatii oculte inscenate de o grupare obscura condusa de, Katherine Marlowe. Cand sunt descoperite secretele teribile ale acestui oras, Drake se va angaja intr-o lupta disperata pentru supravietuire care ii va pune la incercare limitele rezistentei.

Caracteristici principale ale jocului:

· Capitole mai mari si aventura periculoasa.

· Modurile competitional si multiplayer co-op se intorc cu noi experiente si seturi masiv extinse.

· Nathan Drake poate acum aborda inamicii in mai multe modalitati: lupta corp la corp cu multiplii oponenti, atacuri de tip busculada si noi optiuni de camuflare. UNCHARTED 3: Drake’s Deception beneficiazs, de asemenea, de miscari extinse si transversale, cu gunplay profund.

· Efecte de fizica, aspect si efecte ale mediului. UNCHARTED 3: Drake’s Deception beneficiaza de inovatii ale efectelor de nisip, foc, fum si dinamica a apei.

Cu povestea multipremiata, secvente de acţiune cinematica de blockbuster, inalta rezolutie 3D si efecte uimitoare de mediu, UNCHARTED 3: Drake’s Deception reprezintă şansa de a te “pierde” în lumea lui Nathan Drake – si de a experimenta intreaga putere a consolei 3.

Jocul este disponibil la pretul de 269 lei.