Sohia recunoaste ca a devenit obsedata de acest joc imediat dupa ce l-a descarcat pe telefon. Crede insa ca poate sa castige bani frumosi din aceasta pasiune.

Astfel, ea vrea sa joace Pokemon Go de pe mai multe telefoane, sa prinda cat mai multi Pokemon si apoi sa vanda la licitatie, prin eBay, conturile pe care si le face. In functie de punctele pe care le obtine, un cont se poate vinde pentru 50 de lire sterline, dar si pentru peste 7.000 de lire, scrie publicatia The Sun.

Tanara de 26 de ani castiga in jur de 2.000 de lire sterline pe luna din meditatiile pe care le dadea la matematica, muzica si limba engleza.

Sophia spune ca, daca are rabdare si se dedica jocului, poate ajunge la nivelul 15 in doar o zi, cel mult doua. Astfel, daca va juca simultan de pe mai multe telefoane si va aduna puncte, poate castiga bani frumosi.

Ea recunoaste ca este asa de pasionata de aceasta aplicatie incat uneori joaca 18 ore pe zi, chiar si atunci cand iese cu prietenii in club.

Jucatorii care vor sa vanda sau sa cumpere conturi la Pokemon Go risca sa fie suspendati, pentru ca tranzactia incalca regulamentul. Cu toate acestea, unii tineri au reusit deja sa-si vanda conturile si sa obtina astfel o suma frumoasa de bani.

Sophia vrea sa se intoarca la cariera de profesoara daca nu va reusi sa castige suficient de bine din joc.