Cele două modele de laptop prezentate - MateBook 14 și MateBook X Pro, sunt versiuni îmbunătățite ale modelelor anterioare. Ele vin cu procesor de generația a opta Core i7, cu o placă grafică mai puternică și conexiune rapidă.

MateBook X Pro

MateBook X Pro vine la pachet cu Windows 10, are doar 1,4 cm grosime și cântărește 1,3 kilograme. Ecranul de 13,9 inci are un raport ecran/corp de 91%, cu margini extrem de subțiri și ecran tactil foarte bun.

Camera foto este integrată într-o tastă de sub ecran și poate fi activată prin apăsarea ei, moment în care iese de sub tastă.

Desigur, filmarea va fi de jos în sus, dar utilizatorii scapă de grija acoperirii camerei cu bandă adezivă. Camera se poate asunde foarte ușor în tastă, atunci când nu e folosită.

Procesorul este Core i7 de generația a opta, are 16GB de RAM, iar spațiul de stocare SSD poate fi extins până la 1TB, scrie Mashable.

Placa grafică este NVIDIA GeForce MX250 GPU, cu 2GB GGR5 video RAM. Laptopul are un port USB-A, două porturi USB-C Thunderbolt 3 și o mufă audio.

Activând NFC și funcția OneHop to transfer, utilizatorul poate transfera de pe un smartphone Huawei direct pe laptop poze, documente sau clipuri video.

Iar prin funcția Clipboard Sharing, textul scris pe laptop poate fi copiat și transferat pe telefon.

MateBook 14

Acest model este versiunea mai accesibilă, fiind situat undeva la mijloc între modelul premium MateBook X Pro și cel foarte ieftin, MateBook D.

Specificațiile sunt similare cu MateBook X Pro, dar design-ul nu este la fel de frumos, ecranul fiind ceva mai mare.

Diferența dintre cele două versiuni este la nivel de porturi. MateBook 14 are două porturi USB-A, unul USB-C, unul HDMI și un jack pentru căști.

Ecranul poate fi setat în modul eye confort, care filtrează lumina albastră, astfel încât dispozitivul este mai puțin obositor pentru ochi.
 


Rămâi la curent cu cele mai importante știri ale zilei, pe ProTv Plus!