Noile laptopuri HP Elite Dragonfly cântăresc mai puțin de 1 kg, fiind astfel cele mai ușoare  laptopuri convertibile pentru business din lume. Au ecran de 13,3 inci cu touchscreen și dimensiuni compacte, astfel încât pot fi transportate rapid și sigur oriunde este nevoie. În plus, carcasa este foarte rezistentă și are un design deosebit, rafinat, corpul unitar fiind realizat din magneziu.

 

Gadgeturile au display tactil foarte luminos, care poate reda imaginile la o rezoluție impresionantă HDR UHD 4K. De asemenea, unele modele din gamă au și un ecran de confidenţialitate integrat, Sure View Gen3, care nu permite altor persoane să vadă ce lucrezi. În acest fel, ai siguranța că poți lucra oriunde și oricând, fără să te deranjeze alții.

 

La modelele premium, poți seta ecranul în trei versiuni de afișare:

      Rezoluție FHD de 400 niţi - cu consum redus

      FHD de 1.000 niţi - extrem de clar cu HP Sure View

      UHD2 HDR 4K de 550 niţi

      Toate aceste opțiuni acceptă gesturi de atingere şi stiloul activ reîncărcabil HP G3.

 

O altă specificație importantă pentru cei care își doresc libertatea de a lucra în deplasare o reprezintă tastatura foarte silențioasă și luminată, care îți permite să lucrezi fără probleme chiar și noaptea. 

Nu trebuie să-și facă griji nici pentru securitatea datelor. Noua gamă de laptopuri are sistem de autentificare Multi-Factor, care poate utiliza până la 3 metode de autentificare, inclusiv prin recunoaștere facială și amprentă. 

Noua gamă vine și cu sisteme superioare de protecție antivirus, prin Sure Sense, care utilizează puterea de învăţare aprofundată a inteligenţei artificiale pentru a identifica şi a izola atacurile noi, ajutând astfel la prevenirea infectării. De asemenea, BIOS-ul cu reparare automată HP Sure Start Gen 5 protejează de atacurile de firmware. 

Laptopurile au un sistem audio de calitate deosebită marca Bang & Olufsen, cu patru difuzoare orientate în sus şi patru amplificatoare discrete, care oferă o intensitate a sunetului de până la 76 dB. 

Bateria rezistentă permite ca dispozitivul să fie folosit fără probleme chiar și o zi întreagă. Autonomia bateriei este de 14 ore sau 24 de ore și 30 de minute, dacă alegi o configurație superioară. 

Dispozitivele au opțiuni multiple de conexiune - 4G LTE sau Wi-Fi 6 la viteze de gigabiți. Laptopurile vin cu sistemul de operare Windows 10 sau Windows 10 Pro preinstalat. Gama HP Elite Dragonfly include patru modele de laptopuri 2 în 1, cu configurație de 8GB sau 16GB de RAM, memorie internă de 256GB și procesor performant Intel Core i5 sau i7 de generația a 8-a.