Stiri Laptopuri

13 decembrie 2010 20:47 Google a distrus intentionat 25 de laptopuri Chrome OS! Vezi de ce! VIDEO!

Gigantul american Google, care detine cel mai mare motor de cautare pe Internet din lume, a distrus 25 dintre noile notebook-uri CR-48 care aveau sistem de operare Chrome OS, intr-o incercare de a arata tuturor celor interesati ca tehnologia de stocare a datelor pe serverele de Internet prin "cloud computing" este viitorul in materie.

Google a distrus intentionat 25 de laptopuri Chrome OS! Vezi de ce! VIDEO!
4 decembrie 2010 15:17 Cum arata cel mai subtire laptop din lume! 
ASUS a lansat modelului U36, cel mai subtire laptop din lume dotat cu un procesor Intel cu voltaj standard. Computerul masoara 19 milimetri grosime si a fost posibila aceasta dimensiune datorita modificarilor aduse la sistemul de racire.
Cum arata cel mai subtire laptop din lume!
21 noiembrie 2010 14:00 Cum arata noile generatii de laptopuri? VIDEO!

V-ati intrebat vreodata cum arata un laptop al viitorului? Nu, nu al viitorului indepartat, ci al celui apropiat! Cum arata? Cei de la Dell spun ca in decembrie vom vedea ce varianta au pregatit ei pentru laptopul viitorului!

Cum arata noile generatii de laptopuri? VIDEO!
26 2010 08:59 Doi din zece romani isi iau laptop anul acesta. Care sunt cele mai cautate configuratii?
In primele noua luni ale anului, romanii au cumparat cu aproximativ 30% mai multe laptopuri fata de perioada similara din 2009. In plus, se estimeaza ca piata de notebookuri va atinge un volum de aproximativ 350.000 de unitati, potrivit datelor IDC. Astfel, aproximativ doi din zece romani vor cumpara un calculator portabil, scrie ziarul Gandul.
Doi din zece romani isi iau laptop anul acesta. Care sunt cele mai cautate configuratii?
22 2010 09:55 Apple lanseaza un nou laptop, care se comporta ca un smartphone!

Apple, cea mai valoaroasa companie de IT din lume, a lansat o noua versiune a laptopului MacBook Air, mult mai subtire si mai usor, care "imprumuta" functii de la telefoanele iPhone si tablet PC-urile iPad, dezvoltate de compania americana, relateaza Reuters, preluat de Ziarul Financiar.

Apple lanseaza un nou laptop, care se comporta ca un smartphone!
30 2010 11:22 Asus amana lansarea in Romania a laptopului NX90, dupa ce prototipul a fost furat
Asus Romania  amana lansarea oficiala pe piata locala a notebook-ului NX90, programata initial pentru septembrie, dupa ce modelul a fost furat la jumatatea lunii august dintr-un hotel unde era expus pentru promovare, a anuntat, luni, compania.
Asus amana lansarea in Romania a laptopului NX90, dupa ce prototipul a fost furat