Un laptop bun pentru tine nu trebuie să fie neapărat și scump. 

În primul rând, un laptop bun este un laptop util. Și despre asta vorbim astăzi, când îți vom prezenta câteva modele mai ieftine, din care poți alege unul nou în 2019.

Și pentru că piața a evoluat atât de mult, cele mai accesibile laptopuri acum sunt de fapt niște tablete convertibile. Extrem de flexibile, acestea pot fi soluția ideală pentru mai multe tipuri de probleme.

1. Asus Chromebook Flip

Are o capacitate mare de stocare, are memorie RAM suficientă, un ecran Full HD, construcție din metal, două porturi USB-C, un display bun și tastatură iluminată. Toate acestea fac ca acest laptop să fie din gama superioară a laptopurilor ieftine, însă merită cheltuiala.

2. Acer Aspire E 15

15 inch full HD display. Cu asta începem când vorbim despre acest laptop, care mai are în spate un procesor grafic Nvidia, un DVD burner, o durată mare de viață a bateriei, SSD și un preț foarte atractiv.

3. Acer Chromebook Spin 11

E un laptop bun pentru cei mici care sunt la școală și au nevoie să studieze pe ceva. Vine cu un stylus Wacom, două porturi USB-C și alte două USB 3.0, două camere și o tastatură decentă. Acest laptop este de fapt o tabletă cu tastatură, un display cu rezoluție scăzută și o rezistență ridicată la impact și apă. Cum spuneam, ideal pentru copii.

4. Asus Transformer Mini

Este compact și ușor, vine alături de un port USB 3.0 și cititor de amprentă și… cam atât. Nu are un port USB-C, tastatura nu este deloc impresionantă, dar e o soluție bună atunci când ai nevoie de Windows, nu de Android sau iOS.



5. Asus VivoBook F510UA

Vine cu un design atractiv, cu un display mare FHD, porturi USB-C și 3.0, însă durata de viață a bateriei dezamăgește, ceea ce înseamnă că va trebui să cauți mereu o priză prin preajmă.




6. Dell Chromebook 3189 Education

Cu o durată de viață de peste 11 ore, rezistent la apă, convertibil, acesta este un laptop bun pentru învățat. Nu are porturi USB-C, nu are un ecran cu rezoluție spectaculoasă. Este un laptop simplu și durabil.

7. Lenovo 500e Chromebook

Încă un exemplu bun pentru cei care sunt la școală și vor să înceapă anul cu un laptop nou. Are două porturi USB-C și două USB 3.0, durată mare de viață a bateriei și un stylus. Ecranul nu va impresiona, însă este un laptop bun de utilizat de către un elev care vrea să fie mai productiv.

Share articol: