• Performante imbunatatite cu noile procesoare din a 5-a generatie Intel® CoreTM si durata de viata a bateriei de pana la 13 ore
• Calibrarea prin Chroma Tune cu certificare Technicolor asigura redarea naturala a culorilor
• Utilizatorii se pot bucura de imagini in culori reale

Toshiba Europe GmbH anunta astazi lansarea in Romania a gamei extinse si imbunatatite a Ultrabook-uluiTM premium KIRATM, precum si disponibilitate pe piata locala a acestei game. Cu o varietate de noi caracteristici si ecran de 33,8 cm (13.3”), KIRATM duce performanta la un cu totul alt nivel, fiind Ultrabook-ul suprem atat pentru uz personal, cat si pentru business. Pentru prima data in Europa, KIRATM este acum disponibil intr-o varietate de configuratii si optiuni, inclusiv alternativa intre detalii clare ale ecranului tactil PixelPureTM (2560 x 1440) si noul Full HD (1920 x 1080) anti-reflexiv.

Avand acelasi design rafinat precum modelul KIRATM initial, acesta ofera combinatia ideala intre eleganta subtire si performante incredibile, redefinind din nou asteptarile pe care le putem avea de la un Ultrabook.

Preformante puternice si portabilitate

Toshiba KIRATM incorporeaza noile procesoare Intel® CoreTM din a 5-a generatie, cu performante premium si imagini splendide, pentru a duce calculatorul la un nou nivel. Includerea de procesoare pana la Intel® Core™ i7 ofera mai multa putere de calcul, in timp ce durata de viata a bateriei este extinsa. Capabil sa functioneze continuu timp de 13 ore in varianta Full HD si pana la 10.451 ore in cazul modelului PixelPureTM, KIRATM permite utilizatorilor sa lucreze sau sa se joace departe de prizele de incarcare, fiind astfel perfect pentru zborurile lungi, calatorii sau activitati in afara biroului. Portabilitatea este si ea crescuta cu un KIRATM mai usor, ce cantareste de la doar 1.10 kg, in ciuda performantelor imbunatatite.

Culori naturale pentru divertisment real si continut multimedia

Noua serie KIRATM ofera o varietate de optiuni de ecran cu rezolutii disponibile, fie PixelPureTM sau Full HD. Optiunea de ecran tactil cu rezolutie inalta 2560 x 1440 PixelPureTM include si tehnologia pentru display IGZO (Indium Gallium Zinc Oxide), oferind claritate incredibila, iar ecranul Corning® Concore asigura protectia necesara unei vieti in miscare. Tehnologia impresionanta IGZO contribuie, de asemenea, la imbunatatirea duratei de viata a bateriei, calitate tactila ridicata si unghiuri ultra-largi de vizualizare, atat pe plan vertical, cat si orizontal.

Noua optiune Full HD este caracterizata de un display de 300 NIT cu tehnologie IPS pentru a oferi reproducere reala a culorilor si unghiuri excelente de vizualizare pentru vizionare de filme si editare video. Ecranul anti-reflexiv este ideal pentru a lucra in aer liber sau in spatii cu lumina intensa, pentru a reduce reflexiile si pentru a asigura vizibilitatea continutului.

Toate modelele KIRATM beneficiaza de acuratete in reproducerea paletei de culori, fiecare ecran fiind calibrat de Chroma Tune si certificat de Tehnicolor. Fie ca faceti editare foto sau doar vizionati filme ori fotografii, veti avea o redare mai naturala a culorilor ce confera divertismentului un nou nivel de realism si calitate cinematica. Fiecare model are Chroma Tune™ preinstalat, pentru ca utilizatorii sa poata selecta setarile optime de culoare pentru continutul vizionat si aplicatiile utilizate. Ca rezultat, continutul afisat pe ecran este reprodus in forma in care a fost conceput si nu exista nepotriviri la vizualizarea fotografiilor sau a altor imagini.

imbunatatirea unei experiente premium

Toate caracteristicile de inalta performanta ale modelului original KIRATM sunt pastrate pentru a le completa pe cele noi si a oferi combinatia perfecta intre frumusete si performanta. Cu difuzoarele personalizate Harman Kardon® si tehnologia de procesare audio DTS® Studio Sound, utilizatorii se pot bucura de o experienta audio premium captivanta. Pentru mai mult confort, seria beneficiaza de o serie completa de porturi pentru conectivitate ce include 3 porturi USB 3.0, 1 port HDMI® cu iesire Ultra HD si tehnologii wireless display pentru partajarea facila a continutului. Design-ul premium al KIRATM ramane neschimbat - tastura insulara, iluminata si subtire se incadreaza perfect in corpul laptopului, in timp ce conturul fiecarei taste este conceput pentru confort maxim.

Disponibilitate

Toshiba KIRATM este disponibil acum in Romania in 3 configuratii diferite, cu preturi incepand de la 4.899 lei.