Producatorul taivanez pregateste un nou model dedicat tinerilor care isi petrec timpul pe retelele de socializare. Acer Liquid Glow va imbina stilul si performanta la un pret accesibil. Noul model va avea un display de 3,7 inch.

Acer Liquid Glow va avea instalata cea mai recenta versiune a sistemului de operare dezvolta de Google, Android 4 Ice Cream Sandwich. Gadgetul va fi disponibil in trei variante cromatice: negru "Cat's-eye Black", alb "Alpine White" si roz "Sakura Pink".

     

Smartphone-ul dispune de o camera cu o rezolutie de 5 megapixeli cu blit LED, touch focus si mod panoramic. Cu Android Beam fotografiile, muzica, filmele sau aplicatiile favorite pot fi partajate pe orice alt telefon Android cu NFC. Smartphone-ul va fi disponibil la inceputul verii acestui an.

Acer Liquid Glow va fi prezentat la standul 8C25 (Hall 8) din cadrul Mobile World Congress, ce va avea loc intre 27 februarie si 1 martie 2012 la Barcelona. Alte stiri si noutati de la MWC pe Yoda.ro la sectiunea Mobile 2012.

     

Sursa: acer.ro