Cunoscuti pentru faptul ca demonteaza orice device care apare pe piata, cei de la iFixIT au avut pe mana noul iPad, de aceasta data. Interiorul arata bine, iar piesele sunt mult mai bine comprimate fata de versiunile anterioare.

Memoria RAM este cu cel putin 1GB mai mare fata de iPad2, asta ducand la o mai buna acceleratie de browsing, spun ei. Insa cea mai impresionanta componenta nu este vreun chip, sau vreo camera, nici chiar procesorul.

BATERIA i-a uluit pe cei care au ajuns la ea. Este gigantica. Este cu 70% mai puternica si mai mare fata de versiunile anterioare. Durata de functionare intre doua descarcari este de 10 ore, "in use", sau 9 ore, atunci cand este folosita reteaua de telefonie. Marimea bateriei este explicabila prin imbunatatirea performantelor de afisaj ale ecranului, care a devenit la Noul iPad mult mai mare consumator de energie fata de cele ale versiunilor precedente.

La capitolul "reparabilitate", scorul obtinut de Noul iPad este de 2 din 10 (unde 10 inseamna ca se repara usor). Ecranul LCD este usor de dat la o parte odata ce panoul frontal este dezlipit. Asemenea iPad 2, panoul frontal este prins cu lipici de carcasa, iar asta mareste sansele ca el sa crape in momentul in care este desfacut.

Lipici, "tone de lipici", asa caracterizeaza cei de la iFixIT modul in care au ales cei de la Apple sa lege toate componentele din iPad.

Sursa: stirileprotv