Producatorul japonez lanseaza Panasonic ELUGA POWER, un nou model ELUGA cu display foarte mare si sistem de operare Android. Aparatul are o greutate de 133 grame si dimensiuni de 136 x70 x 9,6 mm.

Panasonic ELUGA POWER are un display HD LCD de 5 inch screen cu o rezolutie de 1280 x 720 pixeli. Terminalul are instalata cea mai recenta versiune a sistemului de operare dezvoltat de Google, Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Smartphone-ul este echipat cu un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon S4 cu frecventa de 1,5 GHz si o memorie interna de 8 GB, ce poate fi extinsa cu un card de pana la 32 GB prin slotul microSD.

     

ELUGA POWER are o camera cu o rezolutie de 8 MP, autofocalizare, zoom digital de 8x si inregistrare video 1080p Full HD, dar si o camera frontala. Gadgetul este rezistent la praf si la apa, conform standardului international IP57.

Smartphone-ul are o baterie cu capacitatea de 1800 mAh, ce permite o incarcare ultra-rapida de 50% in doar jumatate de ora si de 80% in mai putin de o ora (57 minmute). In ambele variante, acumulatorul trebuie sa aiba un  nivel de incarcare de 10%.

ELUGA POWER este prezentat la standul Panasonic din cadrul Mobile World Congress, ce are loc intre 27 februarie si 1 martie 2012 la Barcelona. Alte stiri si noutati de la MWC pe Yoda.ro la sectiunea Mobile 2012.

     

"ELUGA POWER este cu adevarat un reper pentru noi, redefinind totul despre ce ar trebui sa fie un smartphone. Pentru prea mult timp, smartphone-urile au facut compromisuri intre felul cum arata si noile facilitati" a declarat Toshiya Matsumura, General Manager al diviziei de comunicatii mobile din cadrul companiei Panasonic Europe.

"ELUGA POWER marcheza un nou inceput, oferind un nivel inalt de performanta si stil. Astfel, am reusit sa oferim confortul unui display HD de 5 inch, o incarcare ultra-rapida, rezistenta la apa si praf, dar si caracteristici impresionante precum conectivitate NFC si procesor de 1,5 GHZ, toate acestea intr-un smartphone subtire cu stil si design compact" a mai adaugat Matsumura.


Sursa: panasonic.co.uk