Motorola si operatorul american Verizon au anuntat 2 noi telefoane Droid. Cel high-end este Droid Turbo 2, succesorul celui lansat in urma cu un an.

Zvonurile din ultimele saptamani s-au confirmat in ceea ce priveste telefonul - are ceea Motorola sustine ca este un ecran indestructibil, numit ShatterShield. Compania garanteaza ca nu se va sparge sau distruge pana la 4 ani!

Panelul este P-OLED (precum cel din seria G Flex a celor de la LG) ceea ce inseamna ca foloseste un substrat de plastic ceea ce ii permite sa supravietuiasca in conditii in care altele ar fi distruse. Sistemul display-ul contine in total 5 straturi.

In afara de ecran, un alt punct de atractie al telefonului este bateria de 3.760 mAh, mult mai mare decat a competitorilor, ceea ce ar trebui sa permita mai bine de o zi de folosire intensa. Telefonul are suport si pentru incarcare rapida, precum si pentru incarcare prin wireless.

Display-ul are 5.4 inch QHD, camera a fost 'imprumutata' de la Moto X Style, fiind de 21MP, in timp ce cea frontala este de 5MP. Procesorul este Snapdragon 810 cu 3GB de RAM. Vine in 2 versiuni, de 32GB si 64GB, avand si slot pentru microSD. Desi vine cu Android 5.1.1. Lollipop, exista deja in plan trecerea la 6.0 Marshmallow.

Telefonul va fi disponibil online si in magazine de pe 29 octombrie, adica de maine! Va costa 624 de dolari pentru configuratia de baza.