Microsoft a inceput in aceasta saptamana sa ofere mult asteptatul update pentru Lumia Denim. Anuntat in luna septembrie, update-ul era asteptat abia in startul lui 2015, insa a inceput sa fie disponibil in China, India si Europa din aceasta saptamana. Poti verifica lista tarilor si telefoanelor disponibile pe site-ul Microsoft aici.

Denim aduce imbunatatiri substantiale pentru camera, inclusiv noi algoritmi pentru imagine, a aplicatie de camera mai rapida, Moment Capture (pentru filmarea in 4K pe telefoanele compatibile) si Rich Capture (oferind moduri mai simple de a folosi HDR, Dynamic Flash si Dynamic Exposure).

In China, update-ul a fost lansat miercuri pe urmatoarele telefoane: Nokia Lumia 520, Nokia Lumia 525, Nokia Lumia 526, Nokia Lumia 625, Nokia Lumia 720, Nokia Lumia 720T si Nokia Lumia 1320. Alte piete si alte device-uri (inclusiv Lumia 930) vor primi in valuri acest update.

Pentru a demonstra ce inseamna Denim, Microsoft a dezvaluit cateva poze facute cu Nokia Lumia 930 folosind acest update. Vezi in galeria foto

Iata care sunt toate imbunatatirile aduse de update-ul Lumia Denim:

► Better and faster Lumia Camera app.
► Faster photo snapping (not available on Lumia 1020, Lumia 920 and Lumia 925).
► Moment Capture feature shooting 4K@24fps videos (sensor-dependent, may be limited to 1080p).
► Rich Capture - Auto HDR and Dynamic Flash.
► Improved image processing for even better photos.
► "Hey Cortana" - voice activation (Lumia 930, Lumia Icon, Lumia 1520).
► Better Glance Screen with Bing Weather, Bing Health & Fitness.