Facebook a anuntat saptamana aceasta ca aplicatia Messenger are de acum suport pentru SMS-uri. Astfel, utilizatorii de Android isi pot seta aplicatia ca fiind cea pentru mesaje prin default. Nu va mai fi nevoie sa treci din Messenger in aplicatia de mesaje.

Pentru cei care opteaza pentru aceasta varianta, update-ul este disponibil deja in Google Play. Aparent, Facebook nu are insa niciun plan sa aduca aceasta functie pe iOS.

Odata ce ai activat functia prin optiunea "default SMS app" din setarile Messenger, vei putea sa vezi mesajele text primite alaturi de mesajele din aplicatie. Va exista si suport pentru o parte din continutul Facebook, inclusiv stickere, emoji, audio, photo si informatii despre locatie. Alte lucruri precum boti, GIF, plati si aplicatii third-party vor ramane disponibile doar pentru mesajele din Messenger.

Facebook va reusi sa distinga mesajele pe Facebook si SMS-urile prin culori diferite - mesajele de pe Facebook vor fi albastre, in timp ce SMS-urile vor fi mov. De asemenea, vei vedea iconita de Messenger sub poza prietenilor care folosesc Messenger.