Allview, brandul de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Europa, lanseaza astazi smartphone-ul A5 Quad Plus.

Cu un display de 4.5” IPS OGS, A5 Quad Plus este cel mai accesibil smartphone Dual SIM din portofoliul Allview, cu conectivitate 4G pe ambele SIM-uri. Acesta ruleaza cel mai recent sistem de operare, Android™ 5.1, Lollipop si este disponibil in doua variante de culoare: alb si negru.

„Datorita succesului de care s-a bucurat A5 Quad, un telefon vandut in peste 120.000 de unitati, lansam astazi A5 Quad Plus, un telefon la fel de accesibil care aduce in plus internet de mare viteza 4G si cel mai recent sistem de operare, Android™ 5.1, Lollipop. Smartphone-ul mentine design-ul tineresc si minimalist al gamei Young”, a declarat Lucian Peticila, Director General Allview.

Noul smartphone A5 Quad Plus are integrat un procesor Cortex A53 Quad Core si solutia grafica Mali T720, pentru un plus de performanta. Smartphone-ul are 1 GB memorie RAM si 8 GB memorie Flash, ce poate fi extinsa adaugand un card microSD de pana la 32 GB.

Telefonul dispune de doua camere foto de 2 MP, respectiv 5 MP BSI (Back-illuminated sensor) cu Autofocus si un numar impresionant de functii: Gesture shot, Face beauty, Panorama, HDR sau Multi Angle.

Display-ul IPS de 4,5” ofera un unghi larg de vizualizare, de pana la 176°, redand culori naturale. Pentru o grosime redusa a display-ului, touchscreen-ul a fost construit cu ajutorul tehnologiei OGS.

A5 Quad Plus este disponibil incepand de astazi pe baza de precomanda la pretul de 499 lei.