Aplicatia YouTube Music este disponibila de acum, atat pe iOS, cat si pe Android, fiind gratuita. In plus, ea ofera in urmatoarele 2 saptamani acces la functiile premium! YouTube Music a fost lansata in acelasi timp cu serviciul cu abonament YouTube Red.

Asa cum sugereaza numele, YouTube Music este aplicatia prin care poti asculta muzica aflata pe YouTube. Totul din aplicatie este creat in acest scop - de exemplu, orice cautare va rezulta intr-un clip muzical, spre deosebire de aplicatia YouTube principala.

Pe langa gasirea rapida a clipurilor, melodiilor si albumelor, in YouTube Music poti vedea remixuri, coveruri, clipurile cu versuri si imagini de la concerte. Daca este abonat la YouTube Red, vei putea vedea si YouTube Music fara reclame. De asemenea, poti asculta muzica offline si sa treci in modul 'doar audio' unde melodia continua sa curga chiar si cand blochezi telefonul sau intri in alta aplicatie.

Acestea fiind spuse, YouTube Music este gratuita si poti sa o folosesti functiile fara sa platesti chiar si fara abonament. Insa doar pentru 14 zile (incepand cu 12 noiembrie), Google oferind un free-trial pentru o "experienta amplificata".