Pachetul software cuprinde patru aplicatii gratuite: Microsoft OneNote, Microsoft Lyn 2010 Mobile, Microsoft Document Connection si Microsoft PowerPoint Broadcast. Toate patru pot fi instalate pe terminalele Nokia compatibile Symbian Belle, ultima versiune a sistemului de operare Symbian.

Microsoft OneNote este un blocnotes digital, cu imagini ce poate fi sincronizat cu Microsoft SkyDrive. Microsoft Lyn 2010 Mobile este o aplicatie pentru mesagerie instantanee, conferinte audio si web din miscare, ce ofera o mare eficienta din punct de vedere financiar.

Microsoft PowerPoint Broadcast este folosit pentru difuzarea prezentarilor PowerPoint direct de pe PC pe terminalul mobil. Microsoft Document Connection este un program de redare single-view a documentelor stocate pe terminal, inclusiv atasamente la mesaje e-mail si documente de pe site-uri SharePoint 2010.

Aplicatiile Microsoft vor putea fi instalate prin actualizare de software over-the-air sau utilizand un PC, si vor functiona pe terminalele Nokia N8, Nokia C7, Nokia C6-01, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia 700, Nokia 701, Nokia 600 si Nokia Oro.

"Munca este o parte importanta a stilului de viata personal, aspiratiei si realizarilor pentru multi oameni din intreaga lume," a afirmat Purnima Kochikar, VP Business Mobility, Nokia. "Asa cum Symbian Belle extinde posibilitatile de interactiune sociala in viata de zi cu zi, am dorit sa extindem posibilitatile de gestionare a sarcinilor de munca in spatiul personal pentru utilizatori si angajatori. Microsoft Apps este un alt exemplu al angajamentului continuu al Nokia de a continua sa livreze valoare si inovatie utilizatorilor de terminale Symbian."

"Aplicatiile Microsoft destinate productivitatii pentru terminale Nokia Symbian vor ajuta utilizatorii sa ramana mai conectati la documentele si serviciile Microsoft Office atunci cand se afla in miscare," a declarat Pat Fox, Senior Director, Marketing si Planning, Microsoft Office.

Cele patru aplicatii: Microsoft OneNote, Microsoft Lyn 2010 Mobile, Microsoft Document Connection si Microsoft PowerPoint Broadcast vor fi disponibile pana la sfarsitul acestui an, urmand ca in 2012 sa fie fi lansate si popularele aplicatii Microsoft Word, Microsoft Excel si Microsoft PowerPoint pentru Symbian Belle.


Sursa: nokia.ro


Citeste si:

Nokia 703, primul terminal Nokia cu Windows Phone 7 Mango

VIDEO Windows 8 a aratat viteze ametitoare in teste. Vezi cat de repede merge si cand se lanseaza

Nokia 700, Nokia 701 si Nokia 600, trei telefoane noi cu sistemul de operare Symbian Belle

A fost lansat Nokia 101, cel mai ieftin telefon dual SIM. Vezi ce pret va avea!

VIDEO Nokia 500, un telefon colorat cu procesor de 1 GHz