Apple pregateste surprize mari in 2014. Cel putin asta le-a spus CEO-ul Tim Cook angajatilor in scrisoarea de Craciun. E aproape o confirmare a zvonurilor care dadeau mai mult ca sigura lansarea unui iPhone, respectiv iPad cu ecrane mari.

Si chinezii de la Digitimes, care in trecut au dezvaluit cu acuratete cateva produse Apple inainte de lansare, spun ca un iPhone cu ecran mare va fi lansat in luna mai. Telefonului anului 2014 va avea un ecran de 6 inci si un chipset pe 20 nm, produs de TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company).

Acesta nu ar fi singurul iPhone pe care-l putem vedea in 2014, de vreme ce se speculeaza de mult timp ca Apple cocheteaza si cu ideea unui ecran de 4,7 inci pentru iPhone. In plus, e posibil ca anul viitor sa vedem si un iPad cu ecran mai mare de 10 inci.

Viitorul iPad Pro ar putea avea un display de 12,9 sau 13,3 inci si va fi lansat in luna octombrie. Desi Apple testeaza ambele versiuni, cea mai sigura e cea de 12,9”, cu rezolutie 4K. Tableta ar putea reprezenta inlocuitorul perfect pentru Macbook Air, mai spun cei de la Digitimes.