Conform celor de la Business Korea, Apple a contactat producatori de display-uri flexibile, inclusiv Samsung si LG, pentru viitoare iPhone-uri. Citand surse din industrie, Business Korea sustine ca Apple este serioasa in pregatirea unui iPhone care sa rivalizeze cu actualele LG G Flex si Samsung Galaxy S6 edge.

O asemenea mutare ar face ca Apple sa treaca la paneluri OLED, o tehnologie pe care o foloseste momenta numai pentru Apple Watch. Avand in vedere ca Apple a primit aprobare recent pentru mai multe brevete pentru telefon flexibil, aceasta veste nu surprinde.

Totusi, un asemenea telefon nu va fi lansat prea curand. Conform sursei celor de la Business Korea, acest iPhone ar urma sa fie lansat abia peste 3 ani.

"Este foarte probabil ca primul iPhone flexibil sa fie prezentat in 2018, distribuitorii de display-uri pentru Apple lucran la acest lucru" spune acesta.

Aparent, cei de la LG ar urma sa fie distribuitorii alesi, producatorul din Coreea de Sud crescand producatia de display-uri curbate si flexibile.