Conceptul prezentat de Apple în noul brevet este însă cu totul inedit, diferit de tot ce-am văzut până acum la telefoane pliabile.

Acest iPhone pliabil va avea o balama care nu va fi amplasată pe mijloc, ci puțin descentrat, astfel încât, atunci când telefonul va fi pliat, o parte din ecranul de jos va rămâne descoperită.

Această porțiune vizibilă de ecran ar putea fi folosită ca să afișeze notificări sau ca scurtătură, pentru accesarea aplicațiilor, scrie Daily Mail.

Desigur, Apple ar putea decide orice tip de utilizare dorește. În afară de afișarea notificărilor și accesarea meniului rapid, ea ar putea fi utilizată ca Touch Bar, similar cu sistemul pe care îl regăsim deja pe MacBook Pro. De asemenea, conținutul afișat ar putea fi unul interactiv.

Desigur, deocamdată nu știm dacă aceasta este designul pe care Apple îl va folosi cu adevărat pe primul său iPhone pliabil.

Noul brevet este cel mai recent dintr-o serie publicată în ultimul an, care prezintă mai multe posibile versiuni ale telefonului pliabil.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: